GE 30km & 20km..

Posted: Sunday, January 21, 2007 in General

semua best.. layannn beb.. errr.. but wa punya timing je yg agak tak berapa best hihihi.. unofficial 3hr 29min.. plus 8min from last year punya PR.. tapi wa tak kisah.. janji rockkk.. maybe sebab faktor umur kot :p

1st 10km = 1hr 06min.. 2nd 10km = 1hr 02min.. 3rd 10km = 1hr 20min

10km = 1hr 06min.. 20km = 2hr 08min.. 30km = 3hr 29min

tengok gambar la pulak.. from wa punya camera but yg tukang tangkapnya azman.. thanks man.. apa daaa.. photographer tak ada camera hihihi..

carik apa tu bai?

si jamil – kawan abang yg kat opis besar tu..

khairul & jaja

eugene & intan *ipoh mali*

ayam, jaja, khairul, intan & eugene.. gang 20km

khairul, faie & jaja

mariana akak si dino.. dia dapat 2nd dlm Category G

ironman wong ah thiam

eugene.. dah sampai finish line pun nak lari lagi ke.. next time reg. for 30km la brother baru puasss.. hihihi..

azam.. jumpa dia masa kat starting je.. lepas tu hilanggg..

intan.. laju gak amoi ni

man mesti syok kat awek ni kan.. sabarrr man :p

adrian

khairul sampai dulu.. lepas tu jaja

lepas tu faie.. caya la.. well done.. korang bertambah terel sekarang..

simon cross.. zebets panggil dia mat salleh gila

zebets @ cebets @ monyet @ pundekkk..

azmar & doc hisham.. mcm pasangan bahagia la hihihi..

jamil – butang baju melayu aku mane daaa..

before cross the finish line – “ni last wa lari 30km.. lepas ni tak mau.. mcm nak mampusss..”. 5min after cross the finish line – “KLIM 42km early bird $30 kan?”

mamat kiri & kanan wa ni memang laju beb

tok kadi : sah?       saksi I & saksi II : sah..!!!

ooo.. patut la dia handsome.. misai dia sambung dgn bulu hidung rupanya

ashley : nko yg no.1 tadi kan?

bacin : no.1 tu dari kenya.. betul – sumpah aku org m’sia 

aduhhh.. duduk kemut pun sakit..

duduk terkangkang pun sakit.. hahaha..

pak! lihat abg labu tu pak.. dia main mata dgn manisah

eh? belum cucuk dah butaaa..

dino : tukang swim – aku.. tukang kayuh – aku.. tukang lari – aku.. tukang amik gambar pun aku.. memang hj bahkhil betul la

medal : depan & belakang

Advertisements
Comments
  1. wendy says:

    curik gambar…hehe tolong antarkan gambar original kat aku ye…yang ada muke aku tu je….trima kasih banyak2… 😛

  2. jaja says:

    uwa, korang berpoya2 di belakang, aku dok ler tunggu dalam keta, hahaha. eniwei, congratsss to all the geng! cayalah!

  3. Aini says:

    takkan seketul jer gambo Dino??? tak aci la.. gambo intan banyak pulak tu 😛 hehehe

    congrats dol!

  4. Faie says:

    Uwaaaaah … aku pulak balik awal. Nampak cam best je layan 30K nih kan?

  5. pipot says:

    HAHAHAH … aduh tak tahan aku gelak

    well done bacin … bontot nko tetap menjadi pojaaaaann..

  6. EL says:

    hehehehe……….. brek i masa finishing tak makan……….. thats terus lari je……. tapi respect u guys…. 30k mmg jauh…. i 20k pun cukup dah….. tak larat……. this morning pun kaki sakit tak boleh jalan dengan betul……… congrats bacin…. tak yah fikir lagi KLIM terus buat 42km je….. for me…. 21km ckp lah…. boleh pecut masa nak habis… hehehe…..

  7. Pemadam ... says:

    Well done Chip and others!!! Sunday ni bawa slow2 ok … hospital ada tak yang dekat2 …

  8. azrul says:

    Gile best siot lari nie! asal aku xjoin dari dulu aarr??
    KLIM goes for half je la… Main target kali nie,
    bagi abis depan jaja!! hehehehe..

  9. Aini says:

    aparaaa..

    habis belakang jaja la best… 😛

    p/s: jaja, jgn marah .. gurau jer hehe

  10. purpz says:

    haaaa… amacam?? puashati kerabat double hill dlm gelap?? sib baik tak kena tarik masuk dlm semak… heheheh.. anyway, overall, GE30km best!! 1st time attire dgn kasut aku sumer adidas sponsor.. hehehe.. lega… 🙂

  11. jaja says:

    *tembak aini dari jarak 20km* :p

  12. princessren says:

    coach.. congrats.. this saturday ON . 🙂

  13. kapchai carbon says:

    aku dah bilang kat kau… lain kali sebelum race makan 2-3 ekor ikan keli goreng. mesti laju cam pelesit, powerbar tu kalau buat exercise gusi bleh la….. congrats to allll… pas ni boleh la layan beskal 300km plak ye

    Hidupppp Siput Sedut Cycling Club !!!!!!!!!!!!!!!!!

  14. stupe says:

    siap la korang, nanti KLIM kang aku habis 42km in 3 hours…

    😛

    seriously…jeles tgk korang 😦

  15. Kam says:

    Tak main la 30km, gua main full marathon jer… he he he. OK kita race masa KLIM nanti. Congrats bro!!!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s