iPod shuffle 512MB for sale

Posted: Sunday, January 28, 2007 in General

sabtu – run @ tasik titiwangsa.

only jamil & asry turn up.. we start about 7.45am. tasik titiwangsa ramai org beb.. sib baik senang dapat parking.

kat tasik titiwangsa tu 1 loop besar lebih kurang 3km.. memang flat. we just start slow & steady.. just utk kasi hilang lenguh2 masa GE30km last week. but next week kena start balik training for KLIM.

1st lap-21min 25s.. 2nd lap-21min 09s.. 3rd lap-20min 30s.. 4th lap-19.09s

4 x 3km : 1hr 22min

ahad – kayuh @ ulu langat.

initial plan nak kayuh ke kuala klawang.. tapi terpaksa dibatalkan sebab tak cukup quorum hihihi.. masa sampai kat puncak genting peres only wa & dicky je yg pada mulanya ON for kuala klawang. adzim tak berapa sihat.. so dia terpaksa u-turn.

so we all tunggu for jamil & kawan dia.. tunggu punya tunggu tak nampak batang hidung daaa.. so adzim cakap – tak apa, dia gi tgk si jamil masa on the way dia balik. lepas beberapa min. wa call adzim – nampak tak si jamil? adzim reply – tak nampak la bang.

hahaha.. mane la pulak si jamil di pergi?? badan dah sejuk lepak kat puncak genting peres tu.. dalam +/-15min kot. angin kuat beb.. banyak syok ooo.. mane boleh wa & dicky je yg suffer masa balik dari kuala klawang nanti. akhirnya penyakit malas pun sampai.. u-turn aje laaa.. hihihi..

lepak pekena mee jawa dulu kat pekan batu 14 lepas tu sambung kayuh sampai ke rumah. dapat la total 70km. average 26km/h.

siapa nak beli wa punya iPod shuffle? muat +/-120 lagu. condition – mcm baru beb & still handsome mcm wa hahaha.. harga – masa wa beli +/-6 bulan yg lepas RM350. wa nak jual dengan harga yg murah gilaaa.. RM150.. ada beraniii..??

Comments
  1. Pemadam ... says:

    Wa mintak maaf banyak2 … climb tu mamang best macam rasa nak muntah. aku hampir sampai kempuncak pas jumpa member aku dah turun. Aku pon apa lagi guna lah alasan tu. Terus turun and terus ke Tekala, pas tu baru ke Bt 14. Tema Kasih kerana menunggu, ko lah teman semuntah aku … hehehe

  2. jaja says:

    mcm baru beb & still handsome mcm wa >>> bacin tak? hihi

  3. Pemadam ... says:

    Wa tak berjaya sampai the peek. Wa ikut Fauzi masa dia turun dan terus ke Sg Tekala. Lu memang betul, rasa nak muntah!!!! TQ sebab tunggu wa …

  4. Aini says:

    HAHAHAHHA
    sure bacin gak mcm tuan dia hehehe😛

  5. norm says:

    cam tuan dia ? hmmm … kuat main ler tu …🙂

  6. paez says:

    lu klau x jual lagi barang tu cal aku la….aku bli ngan lu

  7. z says:

    aku nak jual ipod shuffle aku jugak ..lagi murah…120…lagi hensem (saja nak spoil market bacin) hahahaha

  8. nna_g says:

    nothin to do with iPod for sale. like your song collection….. & the afro? cool!

  9. bacin says:

    pemadam : hahaha.. ada nampak bintang tak? bila nak try lagi?

    nna_g : thanks.. hihihi

    iPod – SOLD

  10. call me zee je la says:

    nak beli ur ipod shuffle can?

  11. wendy says:

    wa interested nak beli tapi kan takut nanti ada bau u…tiap malam takleh tido…wahahaha just kidding.

  12. bantarto says:

    gw maw beli tuh ipod!!! kirim balasan ke fs pake mail ato comment aja yah!!!
    bisa nego ga tuh??? barang baru kan??? wa di kalimantan bisa kirim?

  13. reno says:

    masiii ada gk brngnya ? gw mau nih …

  14. reno says:

    brapa harga nya ? call me 0856 1035832

  15. bacin says:

    iPod SOLD longgggggggggggg time ago🙂 thanks

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s