stage 9 LTdL @ perez

Posted: Sunday, February 11, 2007 in General

gi tgk LTdL kat genting perez – ulu langat dengan “hantu2” :p marvelousss..

p/s : tu pasal la wa malas jadi photographer.. gambar wa sekeping pun tak ada hihihi.. cobaannn..

Comments
  1. wcr1414 says:

    ko pegi jugak ke peres ye labu? ko kayuh or ko drive? berapa botol milo dapat? ekekekek….

  2. Aini says:

    cayalah..
    aku pun nengok diorang gak.. tapi masa kat putrajaya coz tgh cycling situ masa tu.

  3. jaja says:

    apsal wa nampak zebra je

  4. pipot says:

    weh taun nih team zebra masuk ltdl eh?

  5. Pemadam ... says:

    Diaorang tak terkezut ke … ADA ZEBRA CROSSING …??? hehehe …
    Zeb – apesal tak join je diaorang … mana tau ada team manager nak meminang …

  6. stupe says:

    eh…takder orang campak beskal ka?

  7. Aini says:

    aku tengok gambo diorang climbing pun dah semput.. ini kan pulak nak kayuh FOR REAL kat situ.. oh tidak

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s