jiwa kacau..

Posted: Tuesday, February 20, 2007 in General

ni wa punya kerja from last week sampai la pagi tadi.. ni la akibatnya bila jiwa kacau :p

tuesday – 10km run.. keluar opis terus gi tasik titiwangsa.. tgh ada mood utk lari.. titiwangsa flat aje.. dapat la 54min.

wednesday – 10km run.. plan nak gi titiwangsa tapi cuaca mcm nak hujan so lari kat gym je la.. 1hr.

thursday – 8km run.. ada workshop kat celcom academy so balik cepat & terus gi tasik permaisuri join azmar, doc hisham & doc amir.. 55min.

friday – 2km run.. 2nd day workshop kat celcom academy. baru lari about 2km kat tasik permaisuri sekali hujan pun turun daa..

saturday – 70km bike.. kayuh kat ulu langat dgn azwar yg tgh taper for ironman langkawi. start dari rumah & jumpa azwar kat batu 14 pastu panjat perez & bukit tekali. average 25km/h.

sunday – 22km run.. do the long run with azwar, jaja, ayam, laif, azmar & abg hj z at putrajaya. wa punya timing 2hr 23min.

monday – 55km bike.. start dari rumah dicky kat bandar tun razak ke putrajaya and back. 2hrs with average 27km/h

and today – 133km bike.. start from my house to bagan lalang and back. with shakir, alwin, shah, dicky, man & 2 org mamat lagi yg aku lupa nama hihihi.. yg lain start dari rumah masing2 & we meet up along the cheras highway. average 28km/h and total riding time 4hrs 44min.. banyak syokkk..

emmm.. esok nak buat apa ye?? huhu.. esok dah start kerja laaa..

Comments
  1. Pemadam ... says:

    Relek la Chip!!! … ni suma dugaan … but on the bright side, u r on route to IM 2008 kalu training cam ni …

  2. jaja says:

    acara menanam pokok bunga pun baguih utk jiwa kacau tau :p

  3. Faie says:

    … ataupun acara window shopping:mrgreen:

  4. Aini says:

    … atau pun jahit cross stitch ker.. main batu seremban ker.. konda kundi ker.. galah panjang ker.. masak roti ker.. sidai kain ker.. HAHAHHAA😛

    OK la aktiviti kau ni.. at least buleh dpt nombor satu time triathlon nanti.. hehe

  5. Azman says:

    Gulp. Mak oih. Tiap-tiap hari ada. Best jugak ye bila jiwa kacau nih. Gua jiwa kacau kalu, gua makan. Hahaha. Jangan contohi gua.

  6. princessren says:

    gua kalu jiwa terkacau gua akan tgk citer blue.. muahahahahahaa..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s