2 minggu lagi..

Posted: Sunday, March 4, 2007 in General

KLIM is on 18th march 2007. this is my 3rd marathon.. kalau berjaya habis la hihihi.. runnning 42km bukan mudah ooo.. sakit memang dah confirmed.

training macam biasa.. kengkadang bila lari tu kaki rasa best je tapi kengkadang rasa berat gak.. normal la tu kan? but as long as penyakit m-a-l-a-s tak ada dlm badan – wa rasa ok la.

swimming pause dah lebih sebulan kot.. lepas KLIM kena start balik sebab 1st triathlon race for this year awal bulan april ni.. wa punya swimming hancur. kena amik class swimming lagi la nampaknya – if swimming dah cun angan2 next year nak try ironman langkawi. dalam newspaper kata ironman langkawi is on 23rd february 2008. dapat swim 3.8km sub 2hr dah kira bagus la utk tahap mcm wa ni.. lagi laju lagi bagus :p

this week dah mula kurangkan lari – taper la konon. isnin : bike 30min kat gym *bosan gila*.. selasa : run 10km – 1hr @ tasik titiwangsa.. rabu : run 10km – 1hr @ gym.. khamis : hujan.. jumaat : rest day..

sabtu : long run @ 2 x double hill +/-22km in 2hr 28min.. sepatutnya nak buat 30km tapi tak jadi sebab kaki rasa berat la pulak.. pastu kat atas lutut terasa sakit sikit.. so sendiri mau ingat hihihi..

ahad pagi tadi : bike race @ genting sempah. way2ride KOM.. warm up about 11km lepas tu start beramai-ramai dari hospital orang asli gombak ke genting sempah about 16km climb. ramai tu.. rasa2 dalam +/-100 rider kot. unofficial time : 44min. besttt.. nak pecah jantung dibuatnya :p

Advertisements
Comments
  1. jaja says:

    malaysia, BOLEHHH! bacin BOYEHHH!

  2. purpz says:

    masa KLIM nanti, jgn lupa bwk $$$ utk beli air kat 7-eleven.. sbb water stn kat sg besi sure dah habis kena sapu dgn half-marathoners.. kang terkulat2 le ko telan powergel takde air.. 🙂

  3. Pemadam ... says:

    Wah!!! Bacin dah buat announcement yang ditunggu2…
    Countdown to IRONMAN 2008 starts …
    Perh … caya sama lu beb!!!

  4. stupe says:

    bacin – amacam, nak jalan dgn saya masa KLIM? wa takde training.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s