emmmmmm..

Posted: Friday, March 16, 2007 in General

sunday wa pi run gak kat SMART tunnel tu walaupun kaki still lenguh2 lepas kayuh gi PD ari sabtu.. 14km = 1hr 25min.

boleh kata semua yg join event tu tak puas hati kat organizer.. wa pun tak puas hati gak ni.. kenapa la dia lepas kan semua lelaki je dulu.. lepas tu lelaki senior.. pempuan dia asingkan & lepas lambat2.. tak syok la mcm tu hihihi.. view kurang menarik.

citer sebenar try la baca report kengkawan wa ni – azman, abg ajimary, jaja & faie

this sunday.. 2 ari je lagi – 42km.. KL International Marathon 2007

KL International Marathon 2006 – 5hrs 08min 59sec

Putrajaya International Marathon 2006 – 5hrs 45min 51sec

KL International Marathon 2007 – ??? target sub 5hrs :p

Comments
  1. Faie says:

    Lerr, ingat kan tak puas hati sebab air tarak.

    Rupa-rupa nya sebab tak dapat tengok bontot pompuan😛. MEMANG HAMSAP!

  2. EL says:

    biasalah bacin…… view mmg kena ada…….. all the best Sub 5 KLIM ok………

  3. stupe says:

    bacin – cayala..sub 5jam…aku ada excuse lagi untuk sub 6 jam.🙂

  4. jaja says:

    hahahamsap

    weh faie, awat blog ko tak boleh view dey?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s