tak dapat tengok F1

Posted: Monday, April 2, 2007 in General

ahad ni a’famosa triathlon. wa dah mula gabra..

sabtu lepas gi kayuh dgn dicky & shah.. memula plan nak kayuh sampai kuala klawang.. tetiba nampak gerai nasik lemak la pulak lebih kurang lagi 20km nak sampai kuala klawang before pekan titi hihihi.. kita org stop for breakfast. lepas tu u-turn..

dah kenyang nak panjat balik belakang genting peres tu aduhhh.. mengeluh panjanggg..

masa pergi dah kena panjat.. masa balik pun panjat gak.. padan muka!! siapa yg suruh pilih route tu?? tapi stim bai hahaha.. layannn..

95km.. average : 25km/h.. time : 3hrs 50min

ahad lari kat tasik permaisuri. ramai gak gang yg turun. 7 orang.. semua jantan. aweks semua amik MC hihihi.. Oooooo.. aweks tak ada jantan2 semua lari laju gila :p

menu 12km. time : 1hr 09min.

lepas tu swim. wa buat 600m je.. slow & steady*. tak amik timing pun.

ahad ni belasah je laaa.. wa betul2 nervous kat wa punya swimming.. gigil bai :p

*penat siol.

biru lagi??? Sugoi Tri Tank & Short. tang perut tu korang buncitkan je la 2-3 inches hahaha..

Comments
  1. pipot says:

    nko nak beli kat mana sugoi nih?

  2. Faie says:

    Oit, oit !!! Mana hang beli sugoi nihhh????

  3. Faie says:

    Hmmm … just to add. Kalau nak beli, buy one size larger from the size chart. Sugoi ketat wehhh … really REALLY ketat. Ahahahahah …!

  4. pipot says:

    trisuit kenalah ketat oi

  5. bacin says:

    pipot & faie : kat afamosa nanti dia bukak booth hihihi..

  6. Faie says:

    Uwaaaah, apsal lah kereta aku breakdown time2 sku syok nak pakai duit nih 😥

    Wokay … mari kita bergumbira merasmikan tri top baru kita kat air tasik A Famosa yg tak seberapa best tu, orait?:mrgreen:

  7. purpz says:

    AJOKE celcom tu afsal aku dah OFF pon dia dtg balik?? eh sori, salah kaunter pertanyaan plak.. errrr… selamat ber-formula-one @ A’Famosa.. kalo jumpa dlm air ke atau kat atas beskal tu, sergah2 le aku ye!!🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s