touchup..

Posted: Wednesday, April 4, 2007 in General

 

tuesday..

wa siap amik time off kul 4.00pm konon nak run, lepas run konon nak swim. on the way ke tasik permaisuri, hujan turun lepat gila.

4.40pm wa sampai parking hujan still lebat.. dah kul 5.00pm pun hujan tak stop lagi. emmm.. nak buat apa lagi.. tidur laaa.. sedar2 dah nak dekat kul 6.00pm. pool pun dah nak bukak. hujan pun dah nak stop fuhhh.. lega.

1.5km : 49min. wa buat relay – 50m freestyle lepas tu tukar katak.. 50m katak lepas tu tukar freestyle.. all the way non-stop. wa time every 500m.. average 500m : 16min. as long as tak rasa nak lemas – kira ok la tu hihihi..

wednesday..

takut hujan.. so wa masuk gym aje ari ni.

buat brick.. 30min cycling dapat la 16km lepas tu 5km run : 34min.

cukup la tu utk ari ni.. esok last training swim before beraksi di a’famosa.

friday maybe buat brick lagi kot kat gym.

Advertisements
Comments
  1. Faie says:

    Perghhh …. ambik time off tuuuuu ….

  2. EL says:

    tulah siap time off siol……… 1.5km dlm 49 minit…… oklah tu……. masa bike boleh hentam kao kao balik punye…… lepas tu sprint gila gila masa run….. dpt sub 3hr lagik…. sap sap sui lah……..

  3. stupe says:

    macam pro la kau bacin…

  4. […] I am, I’m not the only one (pssst, read here and here) […]

  5. Aini says:

    kalah la shahrom abdullah dan eugene chan camnih..

  6. jaja says:

    bro, all the best!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s