dapat LOOK 595 or Cervelo R3 best gak kan?

Posted: Sunday, April 15, 2007 in General

official results dah keluar. gi la tengok kat website triathlon malaysia. category men 30-39yrs olympic distance wa kat tempat ke-42 daripada 71 org peserta. overall placing not available. ok la tu hihihi..

sabtu – wa kayuh dgn dicky & abu. kayuh & borak2. buat langat loop. introduce abu to bukit hantu @ bukit celaka @ bukit tekali hahaha.. abu terel tak apa :p

61km with average 24km/h. riding time +/- 2hr 30min

abu.. lepas ni kita kayuh gi genting peres, kuala klawang & broga loop pulak ok🙂 tak payah gi putrajaya – kacau daun je nanti :p

ahad – pagi tadi lari kat tasik permaisuri. lepas a’famosa triathlon wa tak training run pun. almost 1 week tak run. so menu ari ni 4km x 3 easy. timing 1hr 19min.

1st loop-27min 27sec  2nd loop-27min 19sec  3rd loop-24min 25sec

after run gi swim. buat 100m x 5 pastu balikkk.. lapar daaa..

malam tadi wa tgk “jgn pandang belakang” show kul 9.00pm & abis kul 11.00pm. sampai rumah nak dekat tengah malam.. suspen siol.

wa suka part bila si darma on the way balik kampung & masa dia kat kampung. memang SERAMMMMMM..

filem ni tak la perfect & yg penting filem ni tak la membosankan. at least filem ni memang membuatkan wa suspen gilaaaaaa.. cara lakonan biasa aje tapi sound & part kejut mengejut tu memang menjadi la beb. layannnnnn..

Comments
  1. Pemadam ... says:

    Baru aku tahu nama betul lu … hehehe.

  2. Aini says:

    “dapat LOOK 595 or Cervelo R3 best gak kan?”

    weh.. ada duit turun dari langit ker kat Cheras tu? kalo ada, aku nak pindah cheras aa camnih😛

    aku dok terpikir.. groupset ultegra dgn wheels campag sedap gak letak kat beskal Trek awek(women specific design) aku tuh.. haha.. mimpi mimpi😛

  3. Faie says:

    Aku pun nak bike baru gak. Takpe … biarlah aku berangan seketika😛

  4. Pemadam ... says:

    weh … ajar le aku renang … dah bergelen2 air pool aku minum … makin beruban adalah … tak pandai2 jugaks … whuaaaa ….

  5. AbuPower says:

    Bacin…best giler dapat training ngan ko…pas ni boleh le kayuh lagi. Aku dengar kalau training kat Putrajaya dapat makan sandwich…tapi nanti kacau daun pulak…heheheh

  6. Bacin says:

    pemadam : kau swim kat mane? jom la swim kat cheras pool ari ahad after run kat tasik permaisuri.

    aini & faie : dapat free kan best.. emmm siapa la yg bermurah hati nak kasi bike kat aku ni :p

    abu : bukan semua org yg kayuh kat putrajaya dapat sandwish.. yg terpilih aje la hahahaha..

    jaja : cobaannn.. hihihi..

  7. Mac says:

    Kalau orang nak bagi tu, pilih la Look 595, Cervelo nanti tak tahun kayuh you tu nanti.

  8. bacin says:

    mac : look 595 lawa kan? aduhhh.. aku dah jatuh cinta. tapi mahal nak mampus😦

  9. Mac says:

    Bacin,

    Memang LOOK 595 lebih sedap dari Cervelo. Member aku baru beli, aku dekat nak pengsan tengok harga basikal dia, boleh beli kereta anak aku sebijik. Cuba teka saja lah LOOK595+ZONDA+RECORD

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s