kayuhhhhhh..

Posted: Saturday, April 21, 2007 in General

memula plan nak gi port dickson or buat broga loop. lepas sorang & sorang & sorang & sorang kensel sebab ada hal – gagal lah plan memula tu. so pagi tadi kayuh dgn dicky & fairuz aje.

wa start dari bt9 cheras > bt14 ulu langat > bt18 ulu langat > genting peres > jeram gading kat kg. chenah area jelebu > genting peres > bt18 ulu langat > bt14 ulu langat > end bt9 cheras.

route ni banyak climb. pergi & balik kena climb. syok ooo..

dapat la 96km. dgn average speed 25km/h. total riding time 3hrs 50min.

emmm.. dah lama la wa tak kayuh mtb. lama gilaaa..

dgn gang sscc pun wa dah lama tak jumpa kecuali azmar😦

Comments
  1. ishsal says:

    GILA ka oi, 96kms! hahaha! aku gi PD esok dengan kaki kaki gile yang lain.

  2. bacin says:

    ishsal : nko pun dah terkena virus gila tu kan?? hahaha..

  3. ishsal says:

    gile, tan tangan dan muka aku siol! see you thursday … bad virus lah😛

  4. stupe says:

    bacin – jual jer scoot tuh..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s