Archive for Sunday, April 22, 2007

bila bebudak main netball & futsal..

Posted: Sunday, April 22, 2007 in General

tadika anak wa join tournament netball & futsal peringat daerah ulu langat yg diadakan pagi tadi kat padang pekan bt14 ulu langat. aduhhh.. bila bebudak tadika main netball & futsal huru hara dibuatnya. kesian cikgu2 tu nak jadi referee. hahaha.. whistle dah ditiup banyak kali pun dia org buat tak tahu je.. kena kejar & tangkap bola tu baru dia org stop main.

aina main netball. netball pun sama gak.. pening cikgu2 tu dok cakap pasal undang2 main netball. bebudak ni belasah aje.. sakit perut wa dok gelak tengok dia org ni main netball. tak kisah laaa.. janji korang happy 🙂

penat gak jadi supporter ni. balik rumah wa terus terbongkang. petang tu sib baik si abu call ajak gi swim. if not wa akan terus terbongkang sampai lewat petang :p

swim kat bukit jalil memang aman. tapi mahal daaa.. ahad 5 hinggittt..

ari ni tak ada specific menu. berapa banyak lap pun wa tak kira.. just swim about 1hr. each 100m wa lepak 10 to 20sec for recovery. layannn..

Advertisements