bila bebudak main netball & futsal..

Posted: Sunday, April 22, 2007 in General

tadika anak wa join tournament netball & futsal peringat daerah ulu langat yg diadakan pagi tadi kat padang pekan bt14 ulu langat. aduhhh.. bila bebudak tadika main netball & futsal huru hara dibuatnya. kesian cikgu2 tu nak jadi referee. hahaha.. whistle dah ditiup banyak kali pun dia org buat tak tahu je.. kena kejar & tangkap bola tu baru dia org stop main.

aina main netball. netball pun sama gak.. pening cikgu2 tu dok cakap pasal undang2 main netball. bebudak ni belasah aje.. sakit perut wa dok gelak tengok dia org ni main netball. tak kisah laaa.. janji korang happy 🙂

penat gak jadi supporter ni. balik rumah wa terus terbongkang. petang tu sib baik si abu call ajak gi swim. if not wa akan terus terbongkang sampai lewat petang :p

swim kat bukit jalil memang aman. tapi mahal daaa.. ahad 5 hinggittt..

ari ni tak ada specific menu. berapa banyak lap pun wa tak kira.. just swim about 1hr. each 100m wa lepak 10 to 20sec for recovery. layannn..

Advertisements
Comments
  1. zebets says:

    weh!! aku kayuh pegi perez pagi tuh lalu padang tuh … tak nampak aku?

  2. zebets says:

    panas giler pagi tuh … sian anak nko sure terbakar

  3. Aini says:

    weh, apa sampai 6 orang sekali kat dalam D tu?? patut 4 orang jer lah.. HAHAHA!

    lantakla.. asalkan budak2 tu happy 🙂

  4. jaja says:

    nak pinjam aina for one day boleh tak? :p

  5. tank says:

    ceyyy bacin skang lepak ngan atlet negara laa!!! ahaks!! anyway, seronok tgk bebudak main nih!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s