swim-bike-run training

Posted: Monday, April 30, 2007 in General

entah.. dah lama tak buat or memang tak pernah buat training full rehearsal ni. but i tell u – banyak syokkk oooooo.. berairrr.. kihkihkih..

semalam swim-bike-run kat uniten. errr.. swim & run kat uniten but bike kat bangi.

ramai gak yg datang.. tu yg jadi happening tu. tak silap dekat 20 org gak.

swim : 1.5km    bike : 40km    run : 4km

swim lupa nak amik timing daaa.. syok sangat tengok kim yeszaaa.. kimbeley yap pun ada beb 🙂 bintang pojaan.

bike kat area bangi.. tempat si zebets buat training. panjat bukit equatorial hotel & keliling loop tu 3 kali. average about 28-29km/h.

pastu run kat dalam uniten. 4km aje.. memula nak buat 8km tapi cuaca panas gila so 4km pun jadi lahhh.. tu pun dah nak rentung :p

kim laju siol.. jantan2 semua habis kena tinggal.

gambar ada kat jaja, zebetfaie, sofianadrian, saiful & abu.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s