klawang revisit..

Posted: Wednesday, May 2, 2007 in General

lama tak kayuh sampai ke kuala klawang.. last kayuh ke sana bulan january lepas dgn way2ride. kali ni ditemani oleh azwar, abu, saiful & dicky.

pagi semalam start dari batu9 cheras. cuaca masa pergi ok – best. yg tak tahan masa nak balik. perghhh.. panas gila. lembik dibuatnya. air pun tak cukup. kena stop for refill lepas turun dari genting peres. lapar pun ye jugak :p

abu, saiful & dicky 1st time kayuh ke kuala klawang. mantap dia org ni. memanjang nak buat breakaway aje – wa semput siol. si azwar jgn cakap laaa.. pantang ada kat depan – memanjang hilang.

overall memang layannn.. kuala klawang memang best untuk buat training – pergi & balik kena climb. gangguan mental betul :p

mileage 136km. total riding time 5hr 17min. average 26km/h.

sampai rumah terus call cailin – “coach ari ni training kensel ok. tak larat laaa..” 🙂

ltdl @ genting peres – last turn before sampai ke summit.

Advertisements
Comments
  1. princessren says:

    Kita MENANG beb.. masuk final.. yeahoooooo.. haha..

  2. bacin says:

    princessren : aku harap LIVERPOOL akan jumpa AC MILAN.. coz dua2 team ni aku suka hihihi.. so bila final tak pening kepala & tak kena high blood pressure. dua2 aku sokong 🙂

  3. Aini says:

    apasal blog pasal kuala klawang tapi komen pasal bola pulak ni??

    😛

  4. Faie says:

    Errr …. tapi AC Milan mesti nak revenge nih kat Liverpool.

  5. EL says:

    AC Milan vs Liverpool…. yahooooo…………..

  6. zebets says:

    pundek blog aku down!!!

  7. stupe says:

    zebet – blog dah up blum? anyway, see u all in Red Hill.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s