fenat..

Posted: Sunday, May 6, 2007 in General

ari khamis gi class swimming. class ke-7.. last before bukit merah triathlon. cailin cakap ari ni kita buat easy2 aje.. ye la tu :p

nanti kat bukit merah nak tengok – boleh tak swim all the way freestyle kat tasik yg besar gila tu. dalam pool ok laaa.. tak ada “alien”.

buat masa ni tak ada target time but if possible nak buat sub 40min for 1.5km swim hihihi..

penat gi kuala klawang tak hilang lagi. lambat pulak nak recover. kaki still rasa lenguh2. dapat urut 1 badan mesti best ni.

start dengan 12 x 50m (stroke correction – tak betul2 gak lagi)

4 x 50m sprint (tak larat nak sprint best time 1:02 – slow gila kan?)

2 x 100m easy

4 x 50m sprint (aduhhh.. bertambah slow lagi. best time 1:04)

1 x 500m easy

overall : penat siol.. tak best langsung training if badan tak recover.

Advertisements
Comments
  1. ishsal says:

    ok lah tu bro, baguih! keep it up man, strong swim at bkt merah i was watching from way back, after 100m i lost you 😛

  2. minah says:

    Cuba minum jus ajaib, jus23herba terbaik dunia, InsyaAllah….
    Bagi menambahkan tenaga dan baik utk ahli atelit, pasukan bolasepak liverpool pun menggunakannya utk pemain-pemainnya!

    more info http://jus23herba.wordpress.com/jusherba/
    or email: mr.ahaa@gmail.com

    tq

  3. Aini says:

    OITS

    UPDATE LA

    MANA CITER RED HILL?

    AKU DAH BOSAN NI

    TOLONG LAH SEMUA ORANG UPDATE JUGAK

    JGN LUPA BOH GAMBO SEKALI.. DUA KALI PUN TAK PE

    AKU BOSAN TAHAP CIPAN DAH NI

    CIPAN PUN TAK BOSAN CAMNI

    (HAHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHA)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s