hold on..

Posted: Thursday, May 10, 2007 in General

class yg ke-8 ari selasa lepas just buat light training sebab baru balik dari bukit merah. tapi letih gak la sebab ada 8 x 50m kicking hihihi..

tadi class yg ke-9. one to one dgn cailin coz azmar ari ni demam. so ari ni tak leh nak ponteng :p

12 x 50m warm-up

2 x 500m (1st set 12:44 / 2nd set 12:56)

4 x 50m easy

4 x 50 stroke correction (ari ni ok – tak banyak kena tegur)

overall : best.. +/-1hr focus gila & tangan still cacat hihihi..

official results for bukit merah triathlon dah keluar. memang ketara wa punya swim hancurrr.. banyak benda kena repair.

advise from mr sofian.. 3 time kona ironman & entah berapa kali dia dah habiskan langkawi ironman – tabik spring.

– Your bike and run is Ironman standard. Your swim is not. Need to make your body long when u swim. Stretchhhhh. 

– My heart goes to you. Because you start swimming late, your shoulders are stiff. Read Total Immersion. The longer body + outstrecthed arms swims faster.

Swim often to make the body lembut. Try to keep one arm in front always. Roll body to swim faster (notice the body position of fishes when they swim, on the side). Balance the body.

Comments
  1. ishsal says:

    way to go man! aku semua slow, working on (PJP, pelan jangka panjang, LOL). kenyir lagi, woohoo😀

  2. AbuPower says:

    Bro…Kalau kat Kenyir swim distance 1.5km…sure ko blh buat below 40min

  3. jaja says:

    my heart goes to u too, bleh? hahaha

    good job bro! u did great on the swimming part

  4. princessren says:

    u’ll keep on improving. No worries🙂

  5. kapchai says:

    nyampah la aku kat swim ni.. tak terrer2 gak, duit dah berkoyan2 abis ni. jom la kita main gasing beb. untung2 boleh wakil m’sia gi olimpik

  6. kapchai says:

    nyampah la aku kat swim ni.. tak terrer2 gak, duit dah berkoyan2 abis ni. jom la kita main gasing ke layang2 ke. untung2 boleh wakil m’sia gi olimpik

  7. digweed says:

    weh, kalau ikut time 500m tu, aku rasa 1.5km boleh dapat sub 40minit kot….caya la bro….terer,terer….

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s