kosong..

Posted: Sunday, May 20, 2007 in General

lepas kena cramps selasa lepas, wa terus tak ada mood nak swim. nak gi kenyir pun dah rasa tak confident. tgk la mcm mane next week.. confident level very very low.

sabtu kayuh ke ulu langat lagi.. dapat la 96km. suka la kayuh kat area ulu langat & kat area dam semenyih tu. keter kurang.. jalan pun ok.. bukit pun best. every week gi kayuh kat langat pun tak bosan. layannn..

ahad pagi tadi join NB15km run. tak register pun.. saje suka2 lari. buat double hill pastu lepak kat finish line dekat van milo – minum milo yg sentiasa sedap sejak dari sekolah rendah.. milo kat kedai mamak pun kalah tau :p

khamis ni final champions league. kickoff 2am kat athens. last season pun this two teams masuk final and liverpool menang. liverpool & ac milan ni team favorite wa but wa tetap nak liverpool menang sebab boleh kerek dgn fan mu hahaha..

Comments
  1. ishsal says:

    eh relek bro, swim macamana pun aku kat belakang sekali, so, just enjoy the kenyir holiday lah!😀 langat satu hari nanti aku join lah, too busy last weekend

  2. jaja says:

    pls fill in the blank ( )

  3. EL says:

    hidup Liverpool…….. pergi je Kenyir tu…….. dont worry about timing………

  4. AbuPower says:

    Kat Kenyir….kita swim sama2 ye

  5. Pemadam ... says:

    Hidup L’pool … & Hidup MILO … meamang Besttttt!!!!!

  6. princessren says:

    heheheh kerek dgn org MU.. kelassssss.

  7. stupe says:

    Bacin – apa emo emo nie…dah tua smapi ber-uban pun emo lagi ke?
    😛

    anyway, good luck to you guys and girls at Kenyir…i won’t be going. Tapi i will do my own triathlon in KL la. amacam?

  8. ishsal says:

    stupe & kawan kawan yang tak gi kenyir, see you june 2 PD try. jaja, i promise to try to swim more seriously😀

  9. jaja says:

    ishsal: iye more serious pls, no more geget-geget in the face, celah-celah… leher or ketiak, hihi

  10. Aini says:

    aku dengar ada banyak ikan toman dalam tasik kenyir.. wallahu alam

  11. Faie says:

    Woit, kalau nko cramp kat Bukit Jalil tu tak semestinya nko cramp masa race. Tapi nko cramp kat Kenyir tu pun apa takut? Swim je lah guna tangan …. akan sampai jugak lah weh.

  12. yip wt says:

    hi bacin, I think i saw you there….

  13. Aini says:

    swim pakai tangan? aku buleh bayangkan, rupa kau sure mcm anjing laut hehehe

  14. stupe says:

    Bacin -aini kata kau gemuk macam anjing laut…

    muahahahahahahahah!

  15. Aini says:

    siot, Stupe😛 hahaha

  16. azhar says:

    AC MILAN!!!!!!!!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s