blasah aje..

Posted: Wednesday, May 23, 2007 in General

semalam swimming.. class ke-11.

14 x 50m warm-up & stroke correction.

10 x 50m sprint average 1:05.. still slow. budak kecik kat lane sebelah buat backstroke +/-0:50 aje.

1 x 500m easy

kali ni wa kurangkan kicking.. takut cramps. wa tahu stroke banyak salah sebab tak concentrate. kepala otak dok pikir benda lain.

p/s : http://tridaddy.blog.com/ siapa punya ni? hihihi..

Comments
  1. Faie says:

    Err … pikir pasal benda apa tu😛 ??

  2. Aini says:

    tu blog shazly laa.. kan ada nama shazly kat bawah tu??

  3. bacin says:

    faie : aku pikir masalah negara :p (mcm2 aku pikir ni.. mcm mane nak dapat basikal baru.. rim apa yg best.. campy or shimano.. frame apa yg best? if aku save $1 per day berapa lama aku akan dapat Look 595? hahahaha..)

    aini : aku tahu dia punya blog.. tu pasal la aku kasi iklan kat sini.. kau ni pun.. aku tgh hints hints ala2 bergurau senda gitu🙂

  4. Faie says:

    Bacin, aku ingatkan nko pikir pasal IKAN TOMAN KAT KENYIR !!!!😈

  5. Aini says:

    weh.. save ler 100 sebulan ker.. ini, sengget sehari.. alamatnya, anak kau yg merasa Look kau tuh hahaha😛

    kem salam kat toman-toman semua, OK? hehehe

  6. bacin says:

    faie : !@#$%& aduhhh.. nape la kau ingatkan aku tentang ikan tu

    aini : hahaha.. $100 sebulan. 8-9 tahun baru leh dapat Look 595!! frame tu skg harga $10k – aku memang tak layak daaa..

  7. jaja says:

    bukan ikan piranha pun cik abg oi

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s