it’s in your head

Posted: Wednesday, May 30, 2007 in General

 

brain – the mass of nerve tissue enclosed in the skull or head of persons and animals. The brain used in feeling and thinking.

mind – the part of a person that knows and thinks and feels and wishes and chooses.

personality – the personal or individual quality that makes one person be different or act differently from onother.

one week before going to kenyir – jiwa kacau.. mental terganggu. semua angkara cramps kat betis. bukan sebelah.. dua2 belah – kiri & kanan. sakit siol.. kaki tak leh buat apa2. sib baik kat pool – ada gak tempat utk berpaut.. kalau kat tasik or laut??

morning before race tu phobia tak hilang lagi. masa race wa still takut nak buat kicking.. wa just layannn.. janji sampai. dalam kepala dok mengharap “jgn cramp.. pls jgn cramp”.

habis je swim – lega gila hahaha.. mcm org tahan berak jumpa toilet.

after lunch dapat reply sms from coach “what happen dgn u punya swim?”

2nd sms “never mind nanti kita train lagi kasi u tak cramps” aduhhh.. bunyi mcm nak kena blasah je :p

hihihi.. wa tahu & coach tahu wa punya swim boleh gi sub 40min. dah terbukti masa training. bila race – kecut telor!! hahaha.. pundeks

but kenyir triathlon rockkkkkk.. banyak syok🙂 gang pun best – wa caya sama lu.

bacin – train ur brain pls.

Comments
  1. jaja says:

    WA CAYA SAMA LU BRADERRRRRRRR. burger satu :p

  2. z says:

    bab tahan berak tu gua tak tahan gelak….tak lama lagi gua pun tahan berak jugak ni

  3. AbuPower says:

    Berak…tetap berak. Macam mana nak laju swim macam ko ha????

  4. Aini says:

    it’s all in your head..

  5. ishsal says:

    makan lah saltstick.com capsule, aku beli dari edwin. masa bukit merah cramps both calves 1km from finish line of run, and left calf again 100m from finish. so kenyir aku makan satu capsule pukul 6 pagi dan satu lagi masa transition, alhamdullillah! itu sebab tengok gambaq semua senyum tanpa was was, walaupun di belakang🙂

  6. EL says:

    sometimes its not all in the head……… just gotta keep training hard…… listen to ur coach….. somemore the water is damn cold at bkt jalil…. so cramp also tak heran…. happy training yeah…

  7. mek says:

    gilakksss…wa kena tenung lama..baru cam itu lu…hahaha….sorry bai…

  8. shazly says:

    Lu telan laa garam yg kat dapur lumah lu mcm yg kita bincangkan aritu. tak cukup nanti aku sponser sekampit dua.. Dulu lance bgtau aku, Increase threshold!!!! Nanti aku bgtau cailin. bg padan muka kau

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s