tolong la beli :p

Posted: Tuesday, June 5, 2007 in General

for sale – shimano 105 group set (9 speed) errr.. all 105 but only the brakes not 105 – it’s tektro la..

semua yg ada dlm gambar ni.. chain, 9 speed cassette, crankset, front derailleur, rear derailleur, STI, BB & benda kecik2 tu aku tak tahu nama dia.

condition – still ok.. tak pernah rosak.. wa tukar sebab nak upgrade ke 10 speed. ada scratch sikit kat crankset & lebih sikit kat STI – biasa la tu, benda ni bukan benda baru.. tu pasal nama dia 2nd hand hihihi..

harga – aduhhh.. part ni yg wa pening ni. if 105 baru yg 10 speed tu harga dia lebih kurang $1500 or maybe korang boleh dapat lagi murah. so apa kata aku letak harga $500 for 2nd hand 105 9 speed ni.. ok tak? boleh laaa..

if dapat $500 ni boleh la wa register for ironman 2008. early bird $500 until end of jun 2007. so please la beli.. if tak nak pasang kat bike korang, korang blasah beli aje la.. letak kat ruang tamu ke.. kat dapor ke.. kat bilik air buat perhiasan ke.. as long as the $500 dapat kat wa & boleh register for ironman🙂 kira sedekah – dapat pahala.

p/s : tolong kasi tahu kat kengkawan lain ok – thanks.

malam tadi swimming – class no.14

10 x 50m warm up & stroke correction

2 x 500m with pull buoy

1 x 500m race pace

1 x 300m easy – cool down

pagi tadi run – panjat tangga batu cave.

1st set : 2min 15s

2nd set : 2min 11s

3rd set : 2min 04s

Comments
  1. Mac says:

    Sedih, dengar rintihan, nanti gua heboh-hebohkan. Kalau tidaknye Stupe boleh simpan sebagai spare😉

  2. Bri,

    105 10s rm1500?? simpan sikit wang bro…ultegra baru RM1800 or RM1700…

    Unholy

  3. Aini says:

    wey.. beli Campag la terus…

    (batu api)

  4. Faie says:

    Perghhh … panjat tangga Batu caves? Ala Rocky Balboa gitu, hahhaha😆

  5. Hui Chuen says:

    you RD medium or short cage? kalau medium saya mau RD saja. 016-4937433 penang

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s