you will never understand

Posted: Tuesday, June 12, 2007 in General
Comments
  1. Faie says:

    Dahhhhh … dah start dah letak video2 Ironman dlm blog dia, hahahaha …๐Ÿ˜†

  2. shazly says:

    lu ni dah takde idea nak tulis eh? main letak video pulak.. lu dah beli camfon baru.. apsal tak amik gambo masa buat broga aah? lu sibok nak kedepan manjang..

  3. stupe says:

    bacin – aku paham….aku paham…orang orang yang dah buat IronMan dan yang bercita cita nak buat IM memang Bodoh Gila.

    Shazly – dier tak guna henpon baru ambik gambar pasal tak erti guna….forgive him brader!

  4. Aini says:

    aku tau la kau nak suruh aku buat IM, tapi takyah la sampai buat video ..

    HAHAHA perasan

    IM untuk orang gila dan berani je.. aku belom sampai tahap tu lagi.. still waras walaupun aku dari mothership๐Ÿ˜›

    hehe

  5. jaja says:

    hah cekau cekau, pastu pakai mata lanun, pastu bacin jadi johnny depp, eeeeiii

  6. bacin says:

    korang gila tak?? orang gila tak kan mengaku dia gila tau hihihi..

    aku tahu video clip ni dah lama.. tapi best. baru nak motivate diri sendiri.. korang ni potong stim laaa..๐Ÿ™‚

    mamat yg pengsan pastu bangun balik tu mcm citer azwar kat langkawi la. emmm.. entah2 dia tengah tidur kot :p

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s