all i really want

Posted: Wednesday, June 13, 2007 in General

semalam swimming class no.16

5 x 100m warm up

? x 50m stroke correction.. ada stroke baru. entah berapa lap kena buat pun dah tak ingat. coach for the 1st time masuk pool swim kat sebelah sambil pebetulkan tangan yg dah keras ni. terasa tangan nak tercabut ooo :p

5 x 200m with pull buoy

1 x 500m moderate pace (14.04min) but wa rasa mcm race pace aje..

1 x 100m cool down.. bestttttt..

emmm.. wa baru perasan yg wa banyak simpan lagu minah ni.. ada album unplugged, ada album jagged little pill, album the collection, album ironic & album supposed former infatualtion junkie.

Comments
  1. Aini says:

    takkan tangan je keras kot?

  2. stupe says:

    coach masuk air..bacin buat buat stroke tak betul…stroke benda lain kot!

  3. ishsal says:

    rindu pool, busy with work past two weeks, will start again next week. but need to stay away from orang yang “keras” … or, since i have underwater casing, can confirm apa yang keras tu!!!

  4. EL says:

    tulah…… bukan tangan je keras……. coach masuk pool siot…… takkan benda lain tak keras kot….. ahahahahah

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s