Archive for July, 2007

official results

Posted: Tuesday, July 31, 2007 in General

PD International Triathlon (Asian Cup Series) 2007

hihihi.. swim 35min 16sec huhu best best.. wa target sub 40min.

nak tengok full results sila gi ke triathlon malaysia

dgn kim & cailin – my swimming coach.. thanks coach.

Advertisements

Al Fatihah..

Posted: Tuesday, July 24, 2007 in General

nst online – This year’s PDIT, which attracted 1,352 athletes from 33 countries, is part of the Asian Cup Series.. ramai gilaaa..

what a great race. boleh dikatakan semua gang meletop letop.. ramai yg buat personal best kat sini hihi.. wa pun. lepas tu bukan setakat buat personal best aje, all the gang had a lot of fun. PD this year memang happening beb!!

tapi tetiba dgn satu panggilan talipon semua bertukar..

Innalillahiwainnailaihirajiun.

kita kehilangan seorang kawan bernama zubir.. dia lemas semasa acara tersebut tengah berlangsung. sampai sekarang wa masih confius. perasaan wa bercampur campur.. macam2 benda wa pikir dlm kepala otak wa ni.

wa bertambah confius bila mayat arwah dibawa naik dari tebing dan seterusnya ke dlm jeep polis. dlm hati wa dok bertanya “betul ke ni..? betul ke ni..??” wa terus bengong sekejab.

pada mulanya tengah happy gila.. pastu bertukar jadi sedih campur simpati. perasaan takut pun ada gak.. macam2 la.

wa kan suka look 595 hihi.. tapi tak mampu. arwah pun suka look 595 dan dia ada look 595. masa ride dari RMC Sg Besi ke PD 2-3 minggu lepas, wa beberapa kali dok tanya dia pasai look 595. masa ride tu dia guna colnago. dia kata colnago tak best.. dia lebih suka look 595. walaupun look 595 dia crack 2 kali pastu boleh diganti balik sebab under warranty, dia lebih suka look 595 dari colnago tu.

masa PD Tri dry run pun dia kelihatan gembira.. dia memang sentiasa gembira bila buat benda yg dia suka. lepas swim dia tanya wa “tak kayuh ke bacin?” wa jawab “tak.. cukup la semalam dah kayuh.. kang terlebih power takut org marah lak” pastu kita org bantai gelak hahaha..

eemmm.. yg pergi biarlah pergi.. yg ada ni teruskanlah apa saje perjuangan yg belum selesai. semoga rohnya ditempatkan dikalangan org2 yg beriman.. amin.

PDIT 2007

Posted: Monday, July 23, 2007 in General

pd international triathlon rockkk.. sebab wa bikin sub 3hrs hihihi..

unofficial timing : 2hrs 51min 48sec

swim 1.5km : 38min

T1 : 2min 34sec

bike 40km : 1hr 13min

T2 : 41sec

run 10km : 56min

still alive laaa..

Posted: Saturday, July 14, 2007 in General

for 1 mth wa punya streamyx kong. baru semalam je dah ok.

banyak benda yg nak tulis dah lupa daaa.. pasai swimming.. pasai kayuh.. pasai running dan banyak lagi la.

kat opis tak sempat la nak memblogging. wa selalu buat kat rumah.

pagi tadi kayuh broga loop. 167km with average 26km/h. total riding time 6hr 28min tak termasuk 3 pitstop.

aduhhh.. tgh penat lagi ni. nanti citer lagi.

p/s : lawa tak? hihi.. oakley m frame – wa menang lucky draw masa PD Tri dry run last sunday.. dah rasmi masa ride pagi tadi.