still alive laaa..

Posted: Saturday, July 14, 2007 in General

for 1 mth wa punya streamyx kong. baru semalam je dah ok.

banyak benda yg nak tulis dah lupa daaa.. pasai swimming.. pasai kayuh.. pasai running dan banyak lagi la.

kat opis tak sempat la nak memblogging. wa selalu buat kat rumah.

pagi tadi kayuh broga loop. 167km with average 26km/h. total riding time 6hr 28min tak termasuk 3 pitstop.

aduhhh.. tgh penat lagi ni. nanti citer lagi.

p/s : lawa tak? hihi.. oakley m frame – wa menang lucky draw masa PD Tri dry run last sunday.. dah rasmi masa ride pagi tadi.

Advertisements
Comments
  1. khairul says:

    dengan kacamata oakley baru … nampak gayanya, you akan menjadi jejaka yang paling handsome kat pd nanti.

  2. jaja says:

    fuyooo akan jadi jejaka idaman ni nanti, hihi 😀

  3. z says:

    tak main la free free….

  4. Aini says:

    still alive ker staying alive ala-ala john travolta ?? hahaha

    welkambek dude

    welkam to the okeli femeli

  5. stupe says:

    Bacin..apa lagi…yng rudy project tuh jual la!

  6. wendy says:

    aiyoyo….im never that lucky. lucky draw pernah dpt powergel 2 packet je…

  7. tayarlori says:

    bai, tak main la benda free. elok lu jual murah2 je kat wa…ekekekek

  8. Kam says:

    Cibai… rugi gua tak buat dry run tu hari. Kalau tak, kacamata tu akan jadi hak milik aku… hi hi hi

  9. bro kalo mau jual lu punya oakley…wa orang first sedia membeli…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s