Al Fatihah..

Posted: Tuesday, July 24, 2007 in General

nst online – This year’s PDIT, which attracted 1,352 athletes from 33 countries, is part of the Asian Cup Series.. ramai gilaaa..

what a great race. boleh dikatakan semua gang meletop letop.. ramai yg buat personal best kat sini hihi.. wa pun. lepas tu bukan setakat buat personal best aje, all the gang had a lot of fun. PD this year memang happening beb!!

tapi tetiba dgn satu panggilan talipon semua bertukar..

Innalillahiwainnailaihirajiun.

kita kehilangan seorang kawan bernama zubir.. dia lemas semasa acara tersebut tengah berlangsung. sampai sekarang wa masih confius. perasaan wa bercampur campur.. macam2 benda wa pikir dlm kepala otak wa ni.

wa bertambah confius bila mayat arwah dibawa naik dari tebing dan seterusnya ke dlm jeep polis. dlm hati wa dok bertanya “betul ke ni..? betul ke ni..??” wa terus bengong sekejab.

pada mulanya tengah happy gila.. pastu bertukar jadi sedih campur simpati. perasaan takut pun ada gak.. macam2 la.

wa kan suka look 595 hihi.. tapi tak mampu. arwah pun suka look 595 dan dia ada look 595. masa ride dari RMC Sg Besi ke PD 2-3 minggu lepas, wa beberapa kali dok tanya dia pasai look 595. masa ride tu dia guna colnago. dia kata colnago tak best.. dia lebih suka look 595. walaupun look 595 dia crack 2 kali pastu boleh diganti balik sebab under warranty, dia lebih suka look 595 dari colnago tu.

masa PD Tri dry run pun dia kelihatan gembira.. dia memang sentiasa gembira bila buat benda yg dia suka. lepas swim dia tanya wa “tak kayuh ke bacin?” wa jawab “tak.. cukup la semalam dah kayuh.. kang terlebih power takut org marah lak” pastu kita org bantai gelak hahaha..

eemmm.. yg pergi biarlah pergi.. yg ada ni teruskanlah apa saje perjuangan yg belum selesai. semoga rohnya ditempatkan dikalangan org2 yg beriman.. amin.

Comments
  1. zebets says:

    nice entry bacin

  2. neeza says:

    al fatihah…

  3. Gelembai says:

    semoga amalannya diterima TUHAN

  4. shawal says:

    Takziah kepada keluarga mangsa… Allah lebih menyayanginya… AL-FATIHAH……

  5. norhatifah zahar says:

    al-fatihah untuk pakanjang zubir…
    semoga rohnya ditempatkan ditempat orang2 yang soleh, amin.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s