official results

Posted: Tuesday, July 31, 2007 in General

PD International Triathlon (Asian Cup Series) 2007

hihihi.. swim 35min 16sec huhu best best.. wa target sub 40min.

nak tengok full results sila gi ke triathlon malaysia

dgn kim & cailin – my swimming coach.. thanks coach.

Comments
  1. ishsal says:

    woit! tera tu😀 well done man. lama lah lagi aku nak mengejar ni. seperti coach akan kata, di hanya boleh mengajar, engkau yang execute the plan to perfection … woohoo!

  2. ajet66 says:

    cayalah bro. teruskan kecemerlangan anak bangsa.

  3. Aini says:

    swim 35menet.. mesti cikgu cailin bangga dgn kau

    good job dude

    p/s: kalo nak nampak muda, kaler rambut pakai inai.. baru merah menyala segala uban atas kepala.. macam pantun la pulak

  4. stupe says:

    gila sial…2 minutes behind me only. macam tuh baik aku buck up siwmming aku…kang kena lanyak dgn ko.

    bacin..saper lagi cantek? Cai Lin or Kim? Cepat jawab. Tak boleh kata dua dua cantik.

  5. zebets says:

    PERGH … kena kepit ngan national swimmer siak!! jeles jeles

  6. saiful kodi says:

    tak sia2 ade coach..ko laju sebab ada coach cun ek?haha motivated betol..

  7. Kam says:

    Tak puas hati betul aku kalah 8 minit belakang ko. Takpe lepas ni aku cari coach yg lagi cun, sure boleh wakil Malaysia terus.

  8. Raymond says:

    Fuyo bacin…..kepit 2 awek cun!haha

  9. princessren says:

    fuyooo bacin.. respect respect.. makin power siot

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s