CSC training kat PD !!!

Posted: Wednesday, August 8, 2007 in General

nak update blog pun payah sekarang ni. tension betul.. streamyx kat rumah buat hal lagi #$%&*

last saturday kita org gi kayuh ke PD. start from MTDC Bangi. ramai gak yg ikut.. tak silapnya 18 org semuanya.

138km with average 30km/h. Total riding time.. 4jam lebih.. yg lebih tu tak ingat. ni tak termasuk stop for makan.

nak tengok gambar banyak2 & report yg panjang2 sila gi kat pipot or stupe punya blog hihihi..

Comments
  1. Quick-Sport says:

    WOW!!!! Are Proton Cars the official CSC vehicle kat Le Tour De France? Mana lu orang beli Jercey tu?

    haha.. it looks great! 😉

  2. Sofian says:

    thank you for the ride

  3. Persiapan says:

    😆
    Salam Kenal dari Indonesia❗

  4. jaja says:

    ingat tak lagi? lu salu organize run training, now bike training, i’m thinking what will be next for u? triathlon training?

  5. alwin says:

    pergh!! team csc lah.. bro, mana dapat itu jersey..? wa nak join team csc bleh.. tapi wa kayuh mountain bike nye division.. hehehe..

  6. Azemi says:

    bro, saya nak join itu CSC boleh ker???

    mana beli itu jersey? brapa herga? saya pakai Cervelo R3. tapi kayuh weeken jer.
    kayuh hobi jer..

  7. bacin says:

    alwin & azemi : boleh beli kat sini > http://www.quick-sport.com/

    azemi : perghhh Cervelo R3 tu.. nak tahu & nak ikut kita org kayuh sila la tgk http://www.pipot.com selalu.. kat situ ada gang kasi update pasal weekly ride.

  8. adik says:

    akak ipar adik n kak shima ada g sana support bro. Chiah… mcm best aje walo taktau ape2.. he!he!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s