Champions Youth Cup 2007

Posted: Monday, August 13, 2007 in General

sejak CYC tunjuk live kat tv9 & ch80, wa tgk anak wa, Hafiz (10thn) ni berminat gak tgk bola kat tv. setakat team EPL or Italian Serie A yg top2 tu dia kenal la.. yg lain dia tak pernah dengar kot.. itu pun sebab dia selalu main PS2 :p

bila wa cakap kat dia Arsenal akan main kat Stadium Cheras, pastu Malaysia pulak lawan – 2nd game kat Stadium Cheras.. dia pun cakap JOM. men’s nite beb hahaha..

bila sampai kat Stadium Cheras rupa2 nya surat khabar salah taip daaa.. yg betulnya Flamengo vs. Ajax. kecewa gak la.. nasib baik game best. wa tgk Hafiz pun enjoy.

2nd game Malaysia vs. PSV Eindhoven. Stadium dah mula ramai org. wa memang tak mengharap langsung Malaysia akan menang. lu dengar nama team pun lu dah tahu dia org ni lagi advance dlm bola sepak berbanding team kita yg masih mencari carik apa erti bola sepak hihihi.. no further comment.

Flamengo vs. Ajax

Malaysia vs. PSV Eindhoven

malam ni, kalah or menang tak penting.. yg utama anak wa terhibur & ada benda baru yg dia belajar.

banyak benda yg dia tanya kat bapak dia yg tak berapa nak tahu tentang bola sepak ni🙂 referee punya position kat padang pun dia tanya gak.. pening nak jawab.

Comments
  1. Life Of Aku says:

    walau aku jauh, tapi aku t eringing sangat nak tgk game2 yg malaysia main, kerkhhh .. xpelah… kalah menang … die org punya pasal … sape suruh tak tererr … ape2 jelah.. sekadar menjenguk … salam ziarah ..

  2. jeff says:

    aiseay brader kita sesama ader kat stadium KLFA la malam tu .. tapi tak jumpa hehe. jemput ke cerita CYC : Msia vs PSV dalam blog saya http://jeffrockers.wordpress.com/2007/08/14/champions-youth-cup/

    waaah .. ingatkan cycling je rupanya hantu bola jugak ..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s