27.8.1971

Posted: Thursday, August 30, 2007 in General

wa dah 36 tahun.

emmm.. apa yg wa dah buat selama 36 tahun ni ek? ada pencapaian?? ada kemajuan??? bahagia????

hahaha.. yg pasti wa still kena marah dgn mak wa.. dari kecik sampai ke besar :p

wa still suka main PS2 & computer games.. dok lawan dgn anak wa. wa yg selalu kalah.

jiwa muda tak apa hihihi.. tapi takut gak nanti ada yg cakap org tua tak sedar diri :p

wa ada terbaca (kat magazine & kat web pun ada tulis), most athletes peak masa umur dia org mid 20’s to mid 30’s. hihihi.. wa dah terlebih sikit. wa dah termasuk dalam category late 30’s ni. so nanti masa race kat mane2 if wa slow, paham2 aje laaa.. faktor umur.

tapi if yg muda tu tak dapat nak overtake wa yg tua ni, paham2 aje laaa.. korang tu memang slowww.. kihkihkih.. cobaannn..

selamat hari merdeka yg ke-50. please kekalkan keamanan.. kalau perang mcm mane nak buat Tri.. mcm mane nak kayuh ke Broga or Klawang :p

Comments
  1. ishsal says:

    wah, happy bird-day dude! aku lagi lah, 39 in december nun. august 31st esok celebrate 3rd anniversary quit smoking, woohoo! event … ride up genting and enjoy the breeze.

  2. Azman says:

    Selamat Hari Jadi!! Peak mid 30’s?? Razani kuat jek. Hihihi.

  3. Ali says:

    Happy birthday Bacin..

  4. neeza says:

    happy belated birthday bacin!

  5. zebets says:

    oi .. birthday diam2 jer eh … lain kali bagi ler tau siang2 .. boleh aku kepoh2 … HAPPY BIRTHDAY bro …

  6. AbuPower says:

    Happy belated Birthday BACIN….aku rasa Razani pun macam ko jugak masa dia muda2 dulu..hehehee

  7. saiful kodi says:

    bacin…Happy Burfday! 36 tuh muda lagi maa…

  8. EL says:

    tulah……….. beritahu la awal awal… at least boleh buat party kat KFC ke… tapi lepas swim kat Tun Razak mah…….. anyway hepi birthday…….. 36 muda lagi lah… tak pernah dengar ke “Life begins at 40″…. so theorethically ur life has not begun yet…. all the best

  9. jeff says:

    kemajuan yang paling dikagumi ialah …

    ‘selalu lawan dengan anak dan selalu kalah’

    Happy B’day Sporting Daddy !!

  10. arif says:

    Happy birthday brudder!

  11. bacin says:

    to all : TQ.. TQ.. & TQ.. semoga semua dimurahkan rezeki & sihat selalu. err.. hadiah tak ada ke?? hihihi.. gurau aje.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s