potonggg..

Posted: Monday, November 19, 2007 in General

Hafiz dah 10thn this year.. lama gak wa pujuk dia utk dikhatankan. tak silapnya since last year. wa tak push dia, just pujuk slow2.. and bila dia kata ok, baru wa buat appointment kat klinik.

if tanpa kerelaan dia, wa takut dia cabut lari pulak bila nampak doctor dgn pisau or gunting hihihi..

skg kan cuti sekolah.. Sabtu & Ahad – full house!! Isnin pun boleh la.. janji potonggg..

lambang peralihan dari zaman kanak-kanak kepada remaja.

alamakkk.. anak wa dah remaja!! wa dah tua ek??

tengah tunggu turn. penantian satu penyeksaan huhu..

hihihi.. doctornya lelaki, yg lain aweks.. iss malunya :p

ok dah siap!! fuhhh.. lega.

for the time being tak apa, astro & ps2 dia yg control. but wa kena make sure it’s just temporarily hahaha.. lepas ni jangan harap laaa.. i will be back in command hahaha.. (kena gelak mcm jin dlm citer ahmad albab)

Comments
  1. saiful kodi says:

    aku sunat dulu2 makan pulut siap mandi sungai!hehe

  2. AbuSwiss says:

    Hahahahaha……sunat sekali je

  3. ms donkey ear says:

    wow congrats hafiz. pasni dah boleh dating laaa :p

  4. aini says:

    tak buat kenduri sunat ke?

  5. Affuan says:

    Haha. Tua dah ko rupanya. Ekeke.

  6. zar says:

    anak ko besar nanti mesti malu …” aduh bapak aku letak gambar aku sunat maluuuuuu”
    hehehehehe

  7. kam says:

    best apa ramai nurse pompuan, boleh show-off your powerfool weapon.

  8. MrPoT@to says:

    aku mcm anak hang gak..potong kuku-ciau kat klinik..

    awek nurse bukan main ramai..segan aku
    tgh2 doctor sedap potong tu ..gua terkencing ..abis basah operation table…
    :”> malu

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s