fuhyooo.. caya la coach!!

Posted: Sunday, December 9, 2007 in General

SEA GAMES – KORAT 2007 

banga siol.. Cailin menang GOLD in 400m freestyle and new game record pulak tu.. caya lah coach.

akhirnya Cailin qualified for the OLYMPICS – well done la.

before this Cailin & kengkawan dia menang BRONZE in 4 x 200m relay and menang SILVER in 4 x 100m freestyle.

malam ni (AHAD) maybe Cailin menang GOLD lagi kot. dia race in 800m freestyle – GOOD LUCK CAILIN.. may the force be with u :)

berita tak berapa best dalam acara duathlon lelaki & wanita.. Awea & Dino dapat tempat ke 4 & ke 5. Mariana & Stephanie dapat tempat ke 5 & ke 6😦

triathlon bila ek? wa target kita dapat 1 GOLD & 1 lagi tak tahu apa kaler. kalau dapat 2 GOLD lagi best. Kim & Razani – Malaysia Boleh!

basikal? yg ni pun wa rasa dapat kumpul GOLD jugak ni. sejak dua menjak ni dok menang aje.. especially track events. road events pun boleh tahan gak. total wa target 4 GOLD.

bola sepak?? jangan harap la. glamour aje lebih. buat sakit hati aje.

“Saya berpuas hati dgn keputusan ini kerana meskipun kita gagal melayakkan diri ke separuh akhir, pasukan ini menunjukkan penigkatan” – hahaha.. target GOLD pastu semi final pun tak layak dia kata dia puas hati. aduhhh.. pening.

“Saya akui perlawanan ini bukan mudah, terutama kita terpaksa bermain dalam cuaca panas” – aik! Malaysia ni negara sejuk ek? so, tak boleh perform bila main kat Thailand yg cuaca dia panas. Thailand tu kat mane ye? pastu lawan Singapore pulak tu.. Singapore pun cuaca lain ek?? geleng kepala & pengsannn..

Comments
  1. aini says:

    Congratulations Cailin and Kim! Cayalah GOLD tuh….

    u better perform kat IM part swimming.. coach dah gold medal dah.. kau jangan kantoi lak swim nanti

  2. EL says:

    apa lagi coach dah gold….. anak murid IM sap sap sui a…

  3. cai lin says:

    thanks bacin..!!!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s