pool tutup utk beberapa hari..

Posted: Wednesday, December 19, 2007 in General

wa raya kat KL tahun ni. ari Sabtu baru wa balik kampung sampai la X’mas.. anak buah nak kawin.

pool pulak tutup.. so dapat la wa melepak & tambah mileage sikit kat wa punya run.

alamakkkk.. lepas kawin InsyaAllah dia akan dapat anak. so, wa akan dapat cucu sedara. emmm.. pastu wa akan dapat title Datok!!! aduhhh.. awal lagi la nak jadi datokkkkkk..

pagi tadi run. pastu balik kena kemas rumah.. esok kan nak raya. tengok ni apa yg wa jumpa kihkihkih..

wa jumpa drum stick wa yg duluuuuuu.. masa muda2 duluuu :p

wa beli lebih 12 tahun lepas masa wa belajar ketuk drum kat yamaha. emmm.. mane pegi la buku note/taugeh tu ye?? kat mane pulak wa simpan.. sampai tak jumpa 🙂

drum stick ni brand Pro-Mark Millennium II (American Hickory). siap ada signature Rick Latham pulak tu. nanti boleh tunjuk kat cucu cicit wa – kalau sempat.

atok dulu drummer tau.. pastu atok jadi duathlete. atok pun seorang marathoner, setakat 10km tu no hal la. pastu atok jadi triathlete. atok pernah masuk ironman langkawi tau.

semua race tu results dia mcm mane atok? errr.. atok lupa la (buat2 lupa) tapi semua race tu atok dapat finisher medal, ada banyak dalam almari buruk tu. korang nak amik la sorang satu 🙂

Advertisements
Comments
  1. Azman says:

    Bacin, jom buat band. Kita kasi nama Bacin and the Siamunks. Haha. Amacam?

  2. shazlykhan says:

    jommm.. wa dulu main base. guitar pon ada lg..

  3. Ali says:

    buku taugeh….hahahaha

  4. cai lin says:

    wa..nasib baik i tgk u punya blog klau x i dah g bj swimming dah..thanks bacin..merry xmas..

  5. Aini says:

    cailin dah menang gold pun nak gi training lagi??? pergh!!!

    bacin, kau patut contohi chegu kau tuh.. jgn malas2 swim or bersidai tepi pool or layan tengok Ikan Bilis swim jer hehehehe 😛 good luck for Ironman(kecut perut tak?? hehe)!!!!! you can do it!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s