bye bye 2007

Posted: Monday, December 31, 2007 in General

esok 2008.. happy new year to all 🙂

aduhhh.. Ironman lagi 53 ari. mampusss.. arghhh.. belasah aje!!!

last week training – emmm.. wa tak ingat apa yg wa buat. banyak sangat activiti. travel merata tempat. training pun macam merempat.

yg wa ingat last Saturday kayuh ke Morib lagi. but this time start dari rumah.

179km. average 30km/h. total riding time 5hrs 57min.
Batu 9 Cheras – Putrjaya – Dengkil – Banting – Morib – Tanjung Sepat – Bagan Lalang – Sepang – Salak Tinggi – Bangi – Batu 9 Cheras

wa berharap sunguh masa IM nanti wa dapat kayuh 180km mcm time kat atas tu. pastu kaki still fresh untuk run for 42km :p

esok sesudah subuh, celebrate new year dengan kengkawan buat long brick kat Putrajaya. menu 100km bike & 20km run. banzaiiiiii..

Advertisements
Comments
  1. ms donkey ear says:

    epi nu year bro!

  2. unholy alliance says:

    sorry out of topic…

    bacin tanya sikit…itu m frame pro ada lagik tak? jual la kat aku..tak nampak ko pakai pun…:P

  3. bacin says:

    unholy alliance : betul ke nko nak m frame aku tu?? kita buat sistem barter nak tak? nko kasi aku spek yg cun & ngam kat aku pastu aku kasi kau m frame aku – OK? tukar suka sama suka. emmm… dapat spek CSC mcm azmar tu pun ok gak :p

  4. unholy alliance says:

    Bacin,

    macam menarik..tolong send gambar kat mail gua.

    UA

  5. luccadjiwa says:

    tahun baru… permulaan baru…

  6. unholy alliance says:

    terima kasih bacin…..terima kasih……. terima kasih…so for 2008 ride i’ll owe u alot … 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s