ready or not??? arghhh.. janji rock

Posted: Sunday, February 17, 2008 in General

taper mood..

pagi tadi buat swim-bike-run kat kem Sungai Besi.. Universiti Pertahanan Nasional Malaysia. thanks to Mejar Kalam – org kuat UPNM.

menu : swim 1.5km – bike 45km – run 8km

kira last training la ni before bertolak ke Langkawi. wa gi ari Rabu pagi 20th Feb.

kat Langkawi nanti 3.8km swim – 180km bike – 42km run 

training cukup ke.. tak cukup ke.. terlebih ke.. kat sana nanti baru tau hihihi..

target?? buat masa ni dlm kepala otak wa ni nak habis before cut off time aje. tapi kalau ikut kira2, wa rasa2 & wa agak2 emmm.. err tak payah cakap la ek.. malu hihihi.. janji habisss pun dah ok. but make sure sub 17hrs!!! :p

huhu.. 6 ari lagi dude!!!

Advertisements
Comments
  1. z says:

    yezzzaaa…janjihabis…all the best bro

  2. zulhassan says:

    kalau tak larat lari jalan..kalau tak larat jalan merangkak, kalau tak larat gak bergolek …janji habis , good luck!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s