i’m backkkkkk…

Posted: Wednesday, February 27, 2008 in General

IRONMAN BACIN fuhyoooooo.. you are an IRONMAN dude.

errr.. ironman tu apa ek???

emmm.. tak apa lah.. nko tengok lah tv tu. if tv tu tunjuk pasai ironman event aku kasi tahu & aku explain la kat nko. tu pun kalau nko nak tahu. but now biarlah aku syok sesorang.

flyingggggg… 🙂

photos/report kena tunggu la ok.. banyak gila nak download & upload. amik gambar dari merata-rata sumber hihihi.. terima kasih semua.

next year mesti lagi ramai yg jadi ironman. IM 2009 mesti ramai yg register. If this Bacin slow can do it, anyone can do it la.

come on brotherrrr & sisterrr ada brani register la. swim-bike-run.. simple aje kan? no big deal right? some more you can choose your finish time.. 17hrs non stop action. pilih la nak habis 9hrs ke.. 10hrs ke.. 15hrs ke.. ngam2 17hrs pun boleh. kalau tak nak medal or you dah banyak sangat medal you boleh pilih cross the finish line after 17hrs.. tak ada orang mau marah. it’s all up to you and one more thing dapat botal air free lagi tu.. ada logo ironman. kalau air dah habis botol tu boleh campak mcm LTdF. pastu nanti amik yg baru. err.. wa bawak balik 10 bijik botol :p

ok? register?? www.ironmanmalaysia.com.my

lepas register & paid the registration fee wa kasi tau lu mcm mane nak pilih your finish time hihihi.. (gelak mcm org jahat sambil gentel misai mcm dlm citer tamil)

Advertisements
Comments
  1. AbuPower says:

    Siooot je ko. By the way…aku salute ko. Ko memang hebat.

  2. wendy says:

    wah banyak kwn2 ironman aku ada skarang…hehe congratulations bacin!!! bak botol tu 1!!

  3. wendy says:

    oh lupa tanya….ipoh fellowship ride 23/3 dtg tak? route baru.

  4. jaja says:

    senyuman menawan dari pukul 7pagi – 12malam yang mahal tu…

    well done!

  5. saiful kodi says:

    tahniah!!! amboi mentang2 dah jadi ironman. cakap mcm senang jer nak perabis ironmang ek!!haha

  6. Aini says:

    OITS APAKEBENDA RACE REPORT MACAM NI?? #^%#!$%&(*^%$

    HAHAHHAHAHA

    apa2 pun, u r an iron, man!

  7. zebets says:

    macam bagus jer entry lu 😛 HAHAHAHHAHA

    good job Bacin … lu memang handal!!

  8. gebang says:

    aku boleh bayangkan tahap poyo ko lebih tinggi dari ayah pin bai…hehehe. tahniah 800x! souvenir kat aku sebijik botol sbg semangat utk register plak…ekekekek 🙂

  9. zulhassan says:

    taniah..nampak macam bebetul kondipen ni untuk tahun depan…bawah 12jam kot..

  10. bacin says:

    hahaha… sorry to all. saje nak pancing kengkawan yg lain reg for next yr IM. baru la best semua dapat rasa betapa “sedap” nya menjadi ironman. sakit sedap beb kihkih.. sakit tapi nak lagi :p

  11. Tey says:

    Wah…bro bacin:

    u ada berapa foto lah ? lebih dari saya…cepat cepat tulis u feeling during race lah…n after race,rasa bagainmana…

    lu memang bagus hormat sama lu..bila belanga ya…utk celebrate u 1st ever IM..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s