yeahhh.. memang indah

Posted: Sunday, March 23, 2008 in General

lepas habis buat ironman, wa 100% lepak. selera makan – mak oiii mcm org kerja kat sawah.. pagi sampai malam heavy meal sesaja. mulut nak mengunyah non stop.

perghhh.. after 25 days baru wa start buat long ride – terus buat Broga Loop. pelan2 kayuh beb. rindu punya pasal, sakit pun sakit laaa.. janji puas!!! cuti maulud nabi tak disia-siakan.

running? baru pagi tadi start. run about 3km aje hihihi.. 28min. slow nak mampusss.. nko lari ke nko jalan ni??? lari laju2 pun nak gi mane brotherrr..?? :p

swim? bila nak start ek??

Jikalau merindu pada purnama – Kenalah tunggu pada waktunya – Tapi andainya kau rindu padaku – Ketuklah pintu hatiku sedang menunggu – Jikalau merayu pada sang bunga – Jangan terus menghidu harum baunya – Manalah tahu ada racun berbisa – Nanti kau susah pula mencari ubatnya – Cinta memanglah indah – Asalkan kau berjaga – Jangan asyik melihat awan yang tinggi – Duri di bawah tidak kau peduli – Jangan terlalu memuji si buah hati – Kalau ia lari kau yang malu sendiri – Jikalau menyemai benih biar berbaja – Bila masa menuai pasti kau gembira – Jikalau engkau mencari kekasih – Oh ! Carilah yang berhati mulia.
Comments
  1. saiful kodi says:

    sabtu ni jom lari, kt wat double hill,ok?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s