Archive for May, 2008

fuhyooo.. mtb rockkk..

Posted: Saturday, May 24, 2008 in General

mountain bike wa dah bersawang & terbiar selama 2-3 tahun…

pagi tadi buat sekian lamanya tiba2 telah beraksi kembali perghhh.. best siol 🙂 melepaskan rindu di dalam hutan hihihi..

off-road about 10km kat Bandar Mahkota Cheras wa cakap lu memang world laaa.. thanks to org2 BMC. boleh kata 90% to 95% singletrack.. tak caya tanya Pak Lah. if video dah upload nanti wa kasi lu org tgk la.

emmm.. masa wa tgh carik brg2 mtb wa kat stor semlm tetiba wa jumpa benda2 ni.. sila tgk gambar di bawah & cuba carik apa yg agak luar biasa kat climbing equipment wa tu?

yeszaaaaaa.. kelihatan masih baru, jarang digunakan & dijaga dgn baik oleh pemiliknya – wa la tu 🙂

guna ukt rock climbing entah brapa kali wa tak ingat emmm.. guna utk adventure race pulak 2-3 kali aje kot.

wa rasa mcm nak jual la semua benda tu. nak simpan pun nak buat apa. wa pun dah errr.. (rahsia)

wa beli semua2 tu kalau tak silap dlm $500 hingga $600 gak la.

yg ni seat harness – brand Ocun : Zeeper size L (31″-33″)

yg ni pulak.. 2 locking carabiners – brand Lucky : Competition

figure eight : brand Singing Rock

2 slings : brand Ocun & 1 prussick cord

wa mau jual semua satu kali.. satu kali wa mau jual semua.. semua sekali wa mau jual hihihi..

harga??? wa tak tau.. lu kasi wa tau. if ok wa kasi ON. if tak ok wa simpan laaa.. 🙂

 

Advertisements

be careful what you wish for hehehe..

Posted: Monday, May 19, 2008 in General

…jadi, kamu datang dari masa depan utk bunuh aku…???!!!

fuhyooo.. travel back in time just to kill “ex-boyfriend” dia sebelum “ex-boyfriend” dia hancurkan hati dia.

kihkihkih.. ni mcm citer Terminator je. tapi wa mcm suka la lagu ni :p

kasi aku satu alasan kenapa aku bisa meninggalkan makhluk seindah kamu??!!

hihihi.. teringat cinta lama

Posted: Tuesday, May 6, 2008 in General

“Tuhan kirimkanlah aku kekasih yang baik hati, yang mencintai aku apa adanya..”

meet uncle hussain

Posted: Saturday, May 3, 2008 in General

vocalist dia muka mcm Tank siol hihihi..

emmm.. entah2 memang Tank kot. saje tak nak member tau, takut kena paw cd hahaha..

p/s : Tank – kabare? 🙂