Archive for Sunday, June 8, 2008

Fraser’s Hill dgn MTB – sakit bontot

Posted: Sunday, June 8, 2008 in General

Saturday ikut Mac & gang roadiesnya gi Fraser’s Hill. tak silap wa total 15-16 org kot. 4 of us naik MTB – Alwin, Shakir, Saiful & Bacin.

dari dulu lagi climb to Fraser’s Hill memang best wa ckp sama lu, tak kira la from Teranum or KKB. downhill lagi best bai.. dgn MTB bertambah la bestnya.. the bestest tau. mavelousss muah..!!! 

dari 1st season wa dah berhasrat nak tgk P. Ramlee the musical, tapi tak kesampaian. 2nd season pun dah start. kali ni budget pulak tak mengizinkan, cobaannn..

tiba2 last week Shadida & Kikin tanya wa “bai, lu nak tgk P. Ramlee kat Istana Budaya?”… “wa ada 2 tiket, lu nak tak?”

perghhh.. terus wa ckp “ok ON”… “wa nak”

Alhamdulillah.. this Tuesday nite InsyaAllah wa gi tgk dgn wife.

so thanks bebanyak to aweks berdua tu – lu berdua memang hebat bai 🙂

29th this month – ke Kuale Kangsor kita yop.. dah reg. & dah bayor.