Archive for Friday, June 13, 2008

lupa daaa..

Posted: Friday, June 13, 2008 in General

P Ramlee the musical kat Istana Budaya memang best siol. wa tak tgk the 1st season, but ramai yg ckp 2nd season ni more better.

start 8.30pm & end kul 12.00pm – puas hati beb.

wa suka la bila pentas tu naik & turun, ke depan kebelakang.. wa & wife memang entertained la malam tu. production crew & semua “bintang film” malam tu memang hebat.. caya sama lu alls.

tapi kalau dia org nyanyi lagi byk lagu P Ramlee lagi best – wa rasa la.

yg tu wa dapat tiket free ($50).. duduk kat upper circle. agak jauh jugak la dari pentas and tak silap wa yg paling jauh tiket harga $30.

tiba2 dia org extend 1 more day laa.. sebab respond yg marvelous. sepatutnya habis ari Sabtu ni.

tiba2 jugak wa telah membeli tempat duduk yg paling best hahaha.. nak kasi betul2 puas hati.

yeszaaa.. wa akan tgk lagi sekali P Ramlee the musical kat Istana Budaya ari ahad ni.

kali ni wa duduk kat stalls area.. tiket $200 kat blakang VVIP perghhh.. bestest dude.

mane dapat tiket paling mahal ni??? cakap ari tu budget tak ada!!!??? hihihi.. rahsia.