kekasihku seru

Posted: Wednesday, August 13, 2008 in General

wa skg ni tgh dok layan citer bersiri Kekasihku Seru. setiap Khamis 9.30pm di TV3.

wa rasa la, buat masa ni citer hantu ni la yg paling best – citer hantu melayu kat tv la.

wa byk kali terkezuttt tgk citer ni.. dahsyat ooo.. part 1 & part 2 paling best.

esok dah part 4, tak sabar nak tgk ni :p

if korang terlepas part 1 to part 3, carik aje kat youtube hihihi.. tapi tgk tv lagi best dude.

Advertisements
Comments
  1. Stupid_O says:

    biar betik ko tengok tv malam jumaat? ker buat benda lain…

  2. aini says:

    seriuos kau layan citer ni?? OMG

  3. ra2 says:

    best2.. aku layan citer ni from the begining.. for me, citer ni lebih seram dr JPB… especially hantu2 dia… mmg real… waris..waris..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s