27.08.2008

Posted: Sunday, August 31, 2008 in General

wa dah 37 tahun.

wife bz kat opis 2-3 bulan ni balik pun kul 8.00pm or 10.00pm everyday. so lepas wa running or swimming baru jemput dia balik. kengkadang Saturday pun dia kena kerja. last 2 week ni pulak dia bz pindah opis.. from Plaza Permata@IGB Plaza, Jln Pekeliling ke Garden MidVelley. sampai wa punya birthday pun dia lupa.. dah 2 tahun dia lupa wa punya birthday.

no problem – mcm biasa every year wa akan belikan hadiah untuk diri wa sendiri. dah tua2 ni tak ada org nak belikan hadiah, sendiri mau ingat la hihihi..

janji, jumpa & settle dgn Kim kat KLCC last Thursday – TQ Kim.

this year Garmin Forerunner 305🙂 GPS receiver dgn byk features pastu link dgn MotionBased yg buat wa melopong depan PC mcm poyo “MotionBased automatically calculates time, distance, speed, elevation, heart rate and cadence metrics into meaningful charts, illustrations, reports, and maps”.. best utk running & cycling… nak hiking pun boleh. boss tgk mcm wa bz & rajin gila buat kerja hehehe..

Comments
  1. aini says:

    gila.. birthday present Garmin siot.. hmm terima kasih sbb kasi aku idea apa nak mintak tahun depan hehe

  2. jaja says:

    happy belated birthday!

  3. z says:

    masa main bulih pakai garmin tak?? epi besday bro n slamat berpuasa

  4. Eraser says:

    Selamat hari tua bai … hehe …

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s