testing 1 2 3 4 – forerunner 305

Posted: Thursday, September 4, 2008 in General

wa jadi jakun & kagum.. but before wa mengarut baik lu tgk ni dulu – click url ni http://trail.motionbased.com/trail/player/6678756 pastu jgn lupa tekan punat PLAY tu hehehe..

malam tadi wa try run dgn wa punya forerunner 305.. kira mcm test drive la ni. run kat Tasik Permaisuri kul 10.00pm dgn Dicky. plan nak buat 2 loop – kejadian sebenar 1 loop. jadi lah.. janji dapat test benda baru ni.

pastu lepas sahur pagi tadi, 1st time wa upload data ke MotionBased – try test tengokkk..

perghhh.. mcm2 benda leh tgk dude. wa kasi summary aje la.. kang kasi details dgn wa pun leh pening.. smlm tak pakai HRM tapi layan gak la.

if wa tak silap ada 3 jenis map leh tgk.. 

pastu ada banyak chart leh tgk.. pai chart pun ada

hehehe.. tak sabar nak run lagi ni.

Advertisements
Comments
  1. ishsal says:

    apa beza nye dengan model 405 tu bro?

  2. 度ありカラーコンタクトレンズを即日宅配してくれくるオンラインショップを検索していました。TELの対応もよく、在庫も豊富で配達料もただだと、ベリーグッドです。いつもまとめてカラーコンタクトレンズを買うのですが、予備のカラーコンタクトレンズが減ってくると心配になるので、オーダーして注文したその日配達してくれるショップは、非常にありがたくいつも感謝しています。そんな中、対応が素晴らしいショップを比較検討するHPを発見しました。オンラインショップを選ぶ上で、参考にしていただければと思います。

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s