ideal weight.. konon

Posted: Wednesday, September 10, 2008 in General

height : 162cm – last ukur masa medical check-up kat Ironman Langkawi. hahaha.. ye wa tau, wa dah tak leh tinggi lagi.

weight..

29.12.2007 @ Tesco Kajang : 61kg

21.02.2008 @ Ironman Langkawi medical check-up : 63kg

23.02.2008 @ +/-5min after finish Ironman Langkawi : 59kg

March, April & May 2008 @ kat rumah : 65kg

06.07.2008 @ Tesco Kajang : 65kg

10.09.2008 @ after buka puasa kat rumah : 62kg

emmm.. wa baca webpage pasai ideal weight – dia kata wa kena maintain 60kg to 61kg. ini peoples choice katanya. meaning – average weight that other people of wa punya age, height, weight & gender would describe as their ideal weight hahaha.. mcm siol.

medical recommendation pulak based on BMI. benda ni pulak ckp wa punya BMI 23.6kg/m2 – reasonably equally healthy. nak lagi best wa kena maintain 59kg hahaha.. lagi mcm siol.

ok lah – personal goal 60kg.

arghhhhh.. gi mampusss pasai ideal weight – wa nak just maintain perut ni jgn sampai jadi boroi @ buncit yg ketara. at the same time wa leh enjoy makanan yg wa suka & jgn lupa exercise. janji rockkk..

Comments
  1. pencarut says:

    Ya, asal rock!😀

  2. man kulai says:

    alaaa…kalau lu nak sgt layan ideal weight, nanti tak syok la nak makan nasi campur kat kedai akak kuala klawang, or makan tempeyek kat tekala.

  3. stupe says:

    bang – berat dosa dah calculate belum? Perasan tak, lepas puasa/raya/amal ibadah, dosa pun kurang.

    *cabut*

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s