Archive for December, 2008

chromosome

Posted: Thursday, December 18, 2008 in General

this Sunday Malakoff 12km run kat TTDI. tetiba wa rasa nak terkucil & suspend siol coz dah lama tak racing. poyo aje kan.. mcm la leh naik podium.

2nd January 2009, wa akan pindah opis. opis baru wa kat The Crest – Seksyen 14 PJ. before this lunch cum window shopping kat KLCC, Ampang Park, Avenue K, GE Mall dan kawasan sewaktu dgn nya.. lepas ni ???

psst.. tadi wa tgk dlm payslip wa kan ada tulis “Acting Allowance” hehehe.. masukkkk la sikit. sampai bila tak tau la coz wa tak dapat apa2 info or surat from HR lagi. emmm.. a very gud sign 🙂

sawan

Posted: Saturday, December 6, 2008 in General

baru aje sabtu lepas wa sambau adidas sequence kat Pavilion.

tiba2.. ari ni wa beli 2 pasang kasut lagi. semua angkara sawan adidas sale kat TTDI.

terima kasih bebanyak kat Shakhir & Azmar. dia org ni lah yg bersusah payah queue pepagi 1-2 jam nak masuk adidas warehouse sale kat TTDI tu.

adidas supernova cushion 7 – best for intense training, racing & high mileage road running. Saiful kirim kasut ni kat Shakhir. bila dah test run, dia ckp size mcm tak brapa best. so dia tolak kat wa. harga kat kedai +/-$399. harga kat warehouse sale $120. harga Saiful $115 hehehe.. 

adidas adiSTAR control 5 – best for intense training, racing & high mileage road running. Azmar beli 2 pasang utk diri dia sendiri. dia ckp size dah byk tak ada. sepasang tu memang ngam dgn kaki dia.. model apa entah, wa tak ingat. but yg ni slightly kecik sikit. selepas mengconvincekan dia yg kasut tu tak ngam dgn dia so dia dgn sedih & berat hati tolak kat wa hehehe.. harga kat kedai +/-$599. harga kat warehouse sale $120. harga azmar $120. thanks again bro 🙂

tapi kan dua2 kasut tu wa tak bayar lagi :p wa promise kat dia org wa kasi settle next week.

emmm.. next steep – kalau wife tanya mcm mane wa nak jawab?? blasah aje laaa.. pekakkan telinga. janji puas hati 🙂