sawan

Posted: Saturday, December 6, 2008 in General

baru aje sabtu lepas wa sambau adidas sequence kat Pavilion.

tiba2.. ari ni wa beli 2 pasang kasut lagi. semua angkara sawan adidas sale kat TTDI.

terima kasih bebanyak kat Shakhir & Azmar. dia org ni lah yg bersusah payah queue pepagi 1-2 jam nak masuk adidas warehouse sale kat TTDI tu.

adidas supernova cushion 7 – best for intense training, racing & high mileage road running. Saiful kirim kasut ni kat Shakhir. bila dah test run, dia ckp size mcm tak brapa best. so dia tolak kat wa. harga kat kedai +/-$399. harga kat warehouse sale $120. harga Saiful $115 hehehe.. 

adidas adiSTAR control 5 – best for intense training, racing & high mileage road running. Azmar beli 2 pasang utk diri dia sendiri. dia ckp size dah byk tak ada. sepasang tu memang ngam dgn kaki dia.. model apa entah, wa tak ingat. but yg ni slightly kecik sikit. selepas mengconvincekan dia yg kasut tu tak ngam dgn dia so dia dgn sedih & berat hati tolak kat wa hehehe.. harga kat kedai +/-$599. harga kat warehouse sale $120. harga azmar $120. thanks again bro🙂

tapi kan dua2 kasut tu wa tak bayar lagi :p wa promise kat dia org wa kasi settle next week.

emmm.. next steep – kalau wife tanya mcm mane wa nak jawab?? blasah aje laaa.. pekakkan telinga. janji puas hati🙂

Comments
  1. gerektua says:

    waaah kalau mcm tu punya sales, aku yg tak minat bersukan pn blh terjebak beli hehehe

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s