chromosome

Posted: Thursday, December 18, 2008 in General

this Sunday Malakoff 12km run kat TTDI. tetiba wa rasa nak terkucil & suspend siol coz dah lama tak racing. poyo aje kan.. mcm la leh naik podium.

2nd January 2009, wa akan pindah opis. opis baru wa kat The Crest – Seksyen 14 PJ. before this lunch cum window shopping kat KLCC, Ampang Park, Avenue K, GE Mall dan kawasan sewaktu dgn nya.. lepas ni ???

psst.. tadi wa tgk dlm payslip wa kan ada tulis “Acting Allowance” hehehe.. masukkkk la sikit. sampai bila tak tau la coz wa tak dapat apa2 info or surat from HR lagi. emmm.. a very gud sign🙂

Comments
  1. jaja says:

    ayu nye siti nurbacin :p

    new ofis? boleh la kayuh hari2 dari rumah

  2. zulhassan says:

    dekat dah tu , boleh kot kita lari-lari anak kat taman Jaya nanti

  3. AbuPower says:

    Korang ni asyik pikir pasal training je…pikir la pasal dating ka…makan ka…hehehehe

  4. Judge says:

    wah! ini gogle ke apa?

  5. Eraser says:

    kalau lu pakai ni masa cycling lagi CUN!

  6. gerektua says:

    pergh stylo tu… nanti racing pakai spec tu bro… kasi gempak skit

  7. miaomiao says:

    acting allowance? belakon buat kerja pun dieorang kasi duit?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s