expectation..

Posted: Monday, January 12, 2009 in General

smlm menu 25km tapi kejadian sebenar +/-22km aje kot. on the way back ke Lake Garden terpaksa stop kat Tijani guard house tumpang tandas hihihi.. lepas tu rhythm hancurrr..

gang yg lain carry on.. wa terpaksa run sesorang – mental siol.

sepatutnya lepas sampai ke Lake Garden wa kena run another 2 loops around tasik tu. tapi perut tak mengizinkan.. dok berbunyi. wa dapat buat 1 loop je. ni wa rasa sebab togok 100plus pepagi kat petronas hartamas tu !#$%^&

this wkend GE30k.. wa kena pastikan perut wa ni tak buat hal lagi.

kalau ikut wa punya GE30k track record – hampehhh.. each year bertambah slow. lu tengok ni :-

2006 – 3hrs 21min 24sec

2007 – 3hrs 29min 09sec

2008 – 3hrs 31min 57sec

2009 – ???

Comments
  1. AbuPower says:

    Bro…this year kita buat 3hrs…amacam?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s