Archive for Tuesday, January 27, 2009

wonderful weekend..

Posted: Tuesday, January 27, 2009 in General

best best best.. cuti CNY ni wa dapat kayuh roadbike & mtb wa. walaupun mileage tak seberapa tapi cukup utk melepaskan rasa rindu yg lama terpendam di dada hehehe..

masa planning kita org ada add swimming after running or after kayuh, unfortunately pool tutup daaa..

ari Ahad kayuh roadbike dari rumah masuk Ulu Langat pastu jumpa kengkawan lain kat simpang Bt9 & Bt14. terus ke Bt18 & ke puncak Peres. after u-turn, refill kat Bt14 pastu kayuh balik rumah. +/-69km.

isnin pulak kayuh mtb kat MTB Park kat Putrajaya. park ni tak siap lagi tapi dah ramai org datang kayuh. kat depan or pintu masuk nak ke MTB Park tu ada skateboard & bmx park. nampak organize.. dgn bangunan & tempat duduk penonton.

MTB Park ni cater/designed utk downhill & cross country. or maybe ada utk dirt jump, coz ada byk tempat utk “melompat-lompat”.

singletrack dia not so technical tapi disebabkan wa ni tak berapa terel so wa agak slow & 2-3 kali la tergolek :p

siapa yg suka SPEED mesti suka tempat ni. tak citer lagi pasai climbing hihihi..

overall – tempat ni best!!