wonderful weekend..

Posted: Tuesday, January 27, 2009 in General

best best best.. cuti CNY ni wa dapat kayuh roadbike & mtb wa. walaupun mileage tak seberapa tapi cukup utk melepaskan rasa rindu yg lama terpendam di dada hehehe..

masa planning kita org ada add swimming after running or after kayuh, unfortunately pool tutup daaa..

ari Ahad kayuh roadbike dari rumah masuk Ulu Langat pastu jumpa kengkawan lain kat simpang Bt9 & Bt14. terus ke Bt18 & ke puncak Peres. after u-turn, refill kat Bt14 pastu kayuh balik rumah. +/-69km.

isnin pulak kayuh mtb kat MTB Park kat Putrajaya. park ni tak siap lagi tapi dah ramai org datang kayuh. kat depan or pintu masuk nak ke MTB Park tu ada skateboard & bmx park. nampak organize.. dgn bangunan & tempat duduk penonton.

MTB Park ni cater/designed utk downhill & cross country. or maybe ada utk dirt jump, coz ada byk tempat utk “melompat-lompat”.

singletrack dia not so technical tapi disebabkan wa ni tak berapa terel so wa agak slow & 2-3 kali la tergolek :p

siapa yg suka SPEED mesti suka tempat ni. tak citer lagi pasai climbing hihihi..

overall – tempat ni best!!

Comments
  1. wcr1414 says:

    ada jumpa pondan tua tak bai kat bikepark?

  2. bukan nak mengoda tapi nak beniaga jee.. says:

    wa tau plak lu ada jatuh 2-3 kali…so betul la apa yg wa dengar ada orang jerit auw..auww..rosak kuku i you!! bila wa jerit nama you…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s