tony roma’s + red box… mantap

Posted: Wednesday, April 1, 2009 in General

last Sunday wa join Selangor MTB Challenge kat Bkt Lagong, Sg Buloh. this coming Sunday ada Mountain To Mountain Challenge kat Gunung Nuang.

emmmm… skg tengah stim MTB & trail running ek?? swim bila lu nak start balik?? tak mau try XTerra ke??

bukan wa tak nak start.. jadual rasa mcm padat sgt la. so wa rasa lepas merangkak naik Gunung Nuang ni wa nak concentrate kat running aje. coz wa dah register nak join Standard Chartered KL Marathon… dlm bulan June gak ni.

lu nak buat marathon lagi???!!! cukup la tu bai… apa yg lu cuba buktikan ni??

KL International Marathon 2006 – 5hrs 8min
Putrajaya International Marathon 2006 – 5hrs 45min *slow nak mampus*
KL International Marathon 2007 – 5hrs 18min
kat Ironman Langkawi 2008 – 6hrs 41min *lu lari ke jalan ni??*

ok.. ok.. ni last kot. lepas ni wa nak buat half marathon aje kot. lagi pun ramai org ckp finisher t-shirt this year lawa :p

sebenarnya wa nak target sub 5hrs. kalau 4hrs 59min pun wa tak kesah… janji sub 5hrs.

lepas ni lu nak concentrate running aje???!!! errr… running & cycling aje :p

dulu boleh aje lu swim, bike & run.. nape skg ni susah sgt?? dulu boleh aje pepagi lu gi run pastu petang lu gi swim.. nape skg ni tak boleh??

dulu lain bai… *malas nak jawab*

Comments
  1. fong says:

    wei, u g pagi ahad ke?? pergi trus? u know nuang start kul bape?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s